Even voorstellen...

Netwerk Serve the City is een netwerk van allemaal jonge mensen die graag een verschil willen maken in hun stad, Utrecht. Zij bepalen zelf welk en wanneer ze vrijwilligerswerk doen, zodat het volledig kan worden afgestemd op hun agenda. Iedereen, ongeacht  geloofsovertuiging, ras, of sociaal-economische achtergrond, kan meedoen. Wil jij ook onderdeel worden van het netwerk? Meld je aan bij één van de coördinatoren!
Hopelijk tot snel!

Coördinatoren

Het coördinatieteam bestaat uit Joanne van der Giessen en Hanna Vonk. Hieronder stellen zij zich voor:
   Vanaf de start van Netwerk Serve the City Utrecht (februari 2016) ben ik als coördinator actief. Geweldig om me in te kunnen zetten om de stad Utrecht een stukje mooier te maken. Zelf ben ik in mijn studententijd in contact gekomen met een vrouw uit Bosnië die al een tijd in de stad woonde, maar nog niemand kende. Het maatjescontact met haar heeft mij doen beseffen hoe belangrijk een netwerk is en wat het betekent als er gebrek is aan zo'n netwerk. Na mijn studie Psychologie en wat jaren gewerkt te hebben in de hulpverlening, was het een mooie kans om me nu te richten op de informele zorg in Utrecht. Binnen de hulpverlening heb ik immers gezien hoe belangrijk dit is. Ik vind het erg leuk om met jonge mensen te werken en zie dan ook graag hoe zij zich inzetten voor iemand in de stad die hulp of aandacht nodig heeft. Dit doet hen zelf ook groeien en ontwikkelen. Ik draag heel graag bij aan deze mooie win-win situatie. 
 
  Per oktober 2017 ben ik als coördinator werkzaam bij Netwerk Serve the City. Ik heb ontzettend veel zin om me in te zetten voor jongeren die iets willen betekenen voor hun mede-Utrechters. Ik woon al zo’n acht jaar in Utrecht en ik heb na mijn studie Sociale Wetenschappen vier jaar als beleidsonderzoeker in het sociaal domein gewerkt. Graag wilde ik in mijn werk op een meer praktische manier iets kunnen betekenen voor de mensen die extra hulp nodig hebben. Daarnaast kwam het doen van vrijwilligerswerk mij niet onbekend voor; tijdens mijn studie ben ik een maatje geweest van ex-daklozen en ben ik gestart met het begeleiden van een meidengroep in het AZC. Daar geniet ik zo van, dat ik dat ben blijven doen. Ik hoop dat ik als coördinator bij Netwerk Serve the City eraan kan bijdragen dat jonge mensen zich kunnen inzetten voor mede-Utrechters, waardoor we er samen een nóg mooiere stad van kunnen maken!

 

Joanne: joanne@stcutrecht.nl of 06-57802700
Hanna: hanna@stcutrecht.nl of 06-57803335
 


Stagiaires

 
  Anke Hazeleger

Van september 2017 t/m juni 2018 loop ik stage bij Netwerk Serve the City Utrecht. Ik ben op dit moment 3e jaars student Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool Utrecht. Ik vind het leuk en leerzaam om met verschillende soorten doelgroepen te werken. Binnen de stage kan dit ook. Ik vind het erg bijzonder om andere mensen blij te maken met een koppeling die ik maak. De stage is ook erg afwisselend, ik zit op kantoor maar ga ook op pad en bij mensen op bezoek. Ik vind het prettig om echt in contact te zijn met mensen. 
 
Marlin de Boer

Mijn naam is Marlin de Boer, een derdejaars Maatschappelijk Werk- en Dienstverlening student aan de Hogeschool Utrecht. Per februari 2018 tot juni 2018 loop ik stage bij Netwerk Serve the city te Utrecht. Ik hoop Utrecht een stukje mooier te maken door jonge Utrechters met elkaar te verbinden, waardoor Utrecht een mooiere stad wordt! Ik vind het leuk om met verschillende doelgroepen te werken. Ieder mens is uniek, en dat maakt het ook leerzaam om met verschillende mensen in gesprek te gaan. Ik vind het leuk om mij in te zetten voor iemand die hulp of aandacht nodig heeft. Ik hoop als stagiaire projectcoördinator hiervoor een bijdrage te kunnen leveren.

Anke: anke@stcutrecht.nl of 06-40065985
Marlin: marlin@stcutrecht.nl of 06-40065985
 

Ben jij voor komend jaar nog op zoek naar een leuke stageplek? Wij staan altijd open voor leuke stagiaires, dus neem dan even contact met ons op door een mail te sturen naar info@stcutrecht.nl. En wie weet kom jij komend schooljaar ons team wel versterken! 


Bestuur

Het bestuur bereidt alle edities en projecten voor die in Utrecht worden gehouden. Wij verzorgen contacten met organisaties en projectleiders, communicatie en fondsenwerving.

     

Larissa Exalto

Voorzitter

voorzitter@stcutrecht.nl
 

Guido van Beusekom

Secretaris

secretaris@stcutrecht.nl

 

 

Cédric van Harn

Penningmeester

penningmeester@stcutrecht.nl

Joanne van Rees

Algemeen bestuurslid

bestuurslid@stcutrecht.nl