Serve the City Nederland

 

Netwerk Serve the City Utrecht is onderdeel van Serve the City Nederland en Internationaal. Hoewel Netwerk STCU op een iets andere manier werkt, zijn we wel familie van elkaar. Netwerk STCU werkt veelal met één op één contact, terwijl de andere steden van Serve the City Nederland een aantal grote projectdagen per jaar doet.

In Nederland is Serve the City bijvoorbeeld actief in Amsterdam, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Haarlem, Tilburg, Leiden en Rotterdam. Wil je meer weten over het project in deze steden kijk dan op de Nederlandse website www.servethecity.nl. Serve the City Nederland wil graag in nog meer steden starten met een Serve the City initiatief.
Het bestuur van Stichting Serve the City Utrecht is onafhankelijk en zelfstandig.

 

Serve the City International


Serve the City is in 2005 ontstaan in Brussel vanuit de christelijke geloofsovertuiging dat het belangrijk is om iets voor de medemens te betekenen en om op die manier meer persoonlijk betrokken te raken bij de behoeften die de stad kent. Serve the City heeft zich daarna over Europa, Afrika en Amerika verspreid. Ondertussen is Serve the City wereldwijd in meer dan 50 steden actief.  

Serve the City International droomt ervan om Serve the City te verspreiden over de hele wereld! Nieuwsgierig naar waar je allemaal aan de slag kan voor Serve the City? Kijk dan op www.servethecity.net