Joanne van der Giessen

Team Netwerk STCU

Goed nieuws: het team van Netwerk Serve the City Utrecht zit in de lift! Lees hier over de uitbreiding en ontmoet het voltallige team.

Team Netwerk STCU

Netwerk Serve the City Utrecht bestaat nu twee jaar en we groeien lekker door. Steeds meer partijen (zowel hulpontvangers als vrijwilligers) weten ons te vinden. Dat is prachtig, want daardoor zetten ook steeds meer jonge vrijwilligers zich in voor kwetsbare burgers! Dit biedt mooie mogelijkheden, maar heeft ook z'n uitdagingen. Hoe kunnen we in een klein team nog steeds goede informele zorg blijven bieden?

Dit maakt dat we erg blij zijn dat we intern wat meer draagkracht hebben door een nieuwe stagiaire, Marlin. Zij stelt zich hieronder voor.
 

Ontmoet Marlin

Mijn naam is Marlin de Boer, een derdejaars Maatschappelijk Werk- en Dienstverlening student aan de Hogeschool Utrecht. Per februari 2018 tot juni 2018 loop ik stage bij Netwerk Serve the city te Utrecht. Ik hoop Utrecht een stukje mooier te maken door jonge Utrechters met elkaar te verbinden, waardoor Utrecht een mooiere stad wordt! Ik vind het leuk om met verschillende doelgroepen te werken. Ieder mens is uniek, en dat maakt het ook leerzaam om met verschillende mensen in gesprek te gaan. Ik vind het leuk om mij in te zetten voor iemand die hulp of aandacht nodig heeft. Ik hoop als stagiaire projectcoördinator hiervoor een bijdrage te kunnen leveren.

Marlin loopt komend half jaar drie dagen per week stage bij ons, evenals Anke Hazeleger. Zij startte in september 2017 al met haar stage. Naast de parttime coördinatoren Hanna Vonk en Joanne van der Giessen, hebben we ook twee vrijwilligers op kantoor die her en der ondersteunen: Liesbeth Kool en Michelle de Lijster. Al met al en mooi team met prachtige dames die deze jongerenbeweging op gang houden.

Op de foto zien jullie van links naar rechts: Marlin, Hanna, Anke en Joanne.

Comment

Name:
E-mailaddress:
Reaction: