Zomeroproep: steun Netwerk Serve the City Utrecht financieel!
door Eline Boersema | 0 reacties

Ben je samen met ons van mening dat de kwetsbare Utrechters hulp en netwerk moeten blijven ontvangen van de jongeren van Netwerk Serve the City Utrecht? Je kunt ons helpen door - halverwege 2017 en aan het begin van een mooie zomer - een financiële bijdrage te doen.
 

» Lees verder
Hoe was de eerste Meet & Eat?!
door Eline Boersema | 0 reacties

Op 18 mei 2017 heeft de eerste Meet and eat van Netwerk Serve the City Utrecht plaatsgevonden. Dit is een ontmoetingsfeest voor alle hulpvragers en vrijwilligers die betrokken zijn bij Netwerk Serve the City Utrecht. Onze stagiaire Salima heeft een deel van de avond verzorgd en beschrijft in deze blog hoe de avond is verlopen.

» Lees verder
De eerste Meet & Eat... op 18 mei 2017!
door Eline Boersema | 0 reacties

Hoera, het is bijna zover! De eerste Meet & Eat van Netwerk Serve the City Utrecht vindt plaats op donderdagavond 18 mei. Meet & Eat is een ontmoetingsfeest voor alle vrijwilligers en hulpontvangers van Netwerk Serve the City Utrecht. 

» Lees verder
Wat hebben wij geweldige vrijwilligers!
door Joanne van der Giessen | 0 reacties

Een van onze vrijwilligers heeft een tijd de hond uitgelaten van een man met dementie. Zij deed dit altijd graag. Ook toen de man in moeilijkheden kwam, bleef zij hem helpen. Hieronder lees je wat er is gebeurd.

» Lees verder
Gezocht: projectcoƶrdinator en projectondersteuner (vrijwillig)!
door Eline Boersema | 0 reacties

Netwerk Serve the City groeit ontzettend hard! Nu ruim een jaar geleden zijn we begonnen en al snel stroomden de hulpvragen bij ons binnen. Gelukkig niet alleen de hulpvragen, maar ook heel erg veel jonge vrijwilligers. Wat tof om te zien dat zoveel jonge mensen in Utrecht bereid zijn om iets voor hun buren, wijkgenoten, mede-stadsbewoners te be...

» Lees verder
Bestuursupdate
door Joanne van der Giessen | 0 reacties

Goed nieuws! Het bestuur van Netwerk STCU is rond! Eerder deden we al een oproep voor een nieuwe penningmeester, secretaris én een algemeen bestuurslid en hier is gehoor aan gegeven!

» Lees verder