Hanna Vonk

Ontmoet de nieuwe stagiaire!

Sinds februari is er een nieuwe stagiaire werkzaam bij Netwerk Serve the City Utrecht. Benieuwd wie ze is? Lees dan vooral verder!

Mijn naam is Marlin de Boer, een derdejaars Maatschappelijk Werk- en Dienstverlening student aan de Hogeschool Utrecht. Per februari 2018 tot juni 2018 loop ik stage bij Netwerk Serve the city te Utrecht. Ik hoop Utrecht een stukje mooier te maken door jonge Utrechters met elkaar te verbinden, waardoor Utrecht een mooiere stad wordt! Ik vind het leuk om met verschillende doelgroepen te werken. Ieder mens is uniek, en dat maakt het ook leerzaam om met verschillende mensen in gesprek te gaan. Ik vind het leuk om mij in te zetten voor iemand die hulp of aandacht nodig heeft. Ik hoop als stagiaire projectcoördinator hiervoor een bijdrage te kunnen leveren.

Reageren

Naam:
E-mail adres:
Reactie: